Unboxing BOPS- Кутията за благословени

It`s the most wonderful time of the year, както се пее в една песничка. Декември почука на вратите на всеки един от нас, а на някой "благословени" донесе и първия коледен подарък, а именно лимитираната кутия на BOPS- "Благословени". 

Хората, които са се сдобили с кутията, наистина са благословени. Повтарям думата вече за трети път и с право. Това малко книжно съкровище донася на феновете на поредицата, създадена от Цвети Владимирова, един сладко-горчив вкус, защото това е краят на приключението. Всеки край носи своето ново начало. А аз като фен на поредицата с нетърпение очаквам следващата книга на авторката.
Колкото и да не ми се иска, с кутията пристигна и последната книга от трилогията "Проклятието на Воронина". Въпреки това, в добавка имаше няколко неща, които отчасти компенсират болката по приключването на невероятното приключение.
Красивата дреха за книги, която беше поставена и която аз обикнах толкова много още от първия миг / любов от пръв поглед, какво да кажа/. Да, народе. Не е само книгата, а посланието върху дрехата е уникално и прекрасно. Всеки трябва да има такава. Нека наистина четенето да бъде супер сила на повече хора. А и едно птиченце подшушна, че посланията на всяка една от дрешките е специално създадена от авторката










Подложки за чаши!!! Цитатите на Дорин и Зоя се допълват толкова перфектно един с друг. Те са любими мои герои/ естествено, след Ксения и Игор/ и отношенията им винаги са били много, много интересни за мен. За моя изненада, тук се появява много интересен цитат. Този на Маркус. Кой е въпросният Маркус? Ново попълнение в отбора на Ксения или поредния неин враг? Или може би... Нова любов? Страниците на книгата крият тази тайна, която няма да позволя да остане скрита още дълго. 









Може би, най- сладкото и наистина очарователно нещо в кутията бяха свещите, изработени от The Candle Kingdom . Ксения, носеща ухание на касис, жасмин, черна роза и карамфил. Игор на лайм, босилек и мандарина, а Маркус... Ето го, пак този Маркус. Вземе да се окаже много популярна личност. Той носи със себе си аромат на мента и шоколад... Намек? Не мисля! 










Не на последно място на едно малко рулце беше навит най- прекрасно, уникалният... Нямам думи, плакат на света!!! Спокойно ще бъде сложен до останалите ми любими плакати и ще могат да си го гледам.. И леле, тези прекрасни цветове!!!







Последна, но не и на последно място в сърцето ми е книгата. Това уникално нещо, което няма да има продължение... /insert сълза/. Цвети решава и това е. Въпреки това с нетърпение чакам нещо ново от нея. Да, няма да има герой, който да обикна по начина, по който обичам Игор. Нито по начина, по който Ксения се бори... Те са прекрасни. И ги обичам. Много. И съм благодарна на Цвети Владимирова, че създаде толкова прекрасни герои.. И на "Четат ли двама" за прекрасната кутия, която дадоха на феновете. 

Коментари