"Безмилостен крал" - среща между ирландският дявол и кралят на града

Жанр: Еротика, романтика
Издателство: Егмонт
Оригинално заглавие: Ruthless King
Преводач: Гергана Дечева
Корица: Mека
Година: 2018 г.
Страници: 256






Животът може да бъде много гаден, а кармата да не е на твоя страна. Независимо, че си преуспяваща бизнес дама с дълга от 2 млн. долара и семейна дестилерия, която се опитваш да опазиш. Мегън Марч разказва историята на Кийра Килгор, наследница на дестилерия за уиски и безкрайно борбена жена, която се замесва с неправилните хора, за да разбере, че изплащането на дълг не винаги може да бъде неприятно.

Кийра е наследница с ирландски корени, която пази семейните традиции за производството на уиски от години. До момента, в който съпругът ѝ не източва всички пари и не загива в катастрофа. Тогава в живота на младата Кийра се появява Лаклан Маунт - човекът, на който тя дължи 2 млн. долара. Упорита и борбена, първоначално отказва да плати по начина, който Лаклан предлага - да стане негова собственост и той да контролира животът ѝ. Докато не разбира, че това е единственият начин да спаси наследството на семейството си. Оставяйки се в ръцете на всеизвестен с жестокостите мафиот, животът на Кийра поема по неочаквана посока. Зад лицето на Маунт тя вижда непознат мъж, който крие история. Зад нейния образ не стои онази дразнеща героиня, която не знае какво да прави с живота си и да се влюби от пръв поглед в мъжа, който я има само за собственост.

Лаклан, от своя страна, е очарован от червената коса, опърничавия характер и борбеността на младата ирландка. Зад постоянните обиди, които тя сипе по негов адрес, страстта по между им расте, за да достигне взривоопасна точка.

Финалът на книгата остава отворен и читателят може да тръпне в очакване на продължението. Неочакваното завръщане на личност от миналото на Кийра се превръща в кошмар, който застрашава новият ѝ живот и връзката ѝ с най-опасния мъж в Ню Орлиънс.

Книгата е интересна и увлекателна. Чете се бързо и не е натоварваща. Тя е за всички, които обичат бързото развитие на действието и неочакваните обрати.

Коментари