"Непокорна кралица" - борбата за надмощие между два враждуващи свята

Жанр: Еротика, романтика
Издателство: Егмонт
Оригинално заглавие: Default Queen
Преводач: Гергана Дечева
Корица: Mека
Година: 2018 г.
Страници: 256

През лятото любовните романи са навсякъде. В книжарниците, в павильоните за вестници, продават се по подлези и надлези, дори жената на плажната кърпа до вас чете любовен роман. Няма нищо лошо, любовните романи са хубави, когато навън е 35+  градуса, може температурата да се повиши с още градус-два. Това прави и Мегън Марч във втората книга от трилогията "Безмилостен крал".

Кийра Килгор отново се връща при Лаклан Маунт, за да изплати дължимия дълг към него. Постепенно жестокият и непоколебим мафиот пожелава много повече от Кийра. Стъпка по стъпка той я допуска в своя мрачен свят, за да може тя да разбере, че той не е мъжът, който тя си мисли. Зад богатството и жестокостта обаче, Кийра открива мъж, който крие тежко минало /какво съвпадение!/ и е готов на всичко, за да скрие тайните си от нея.

Лаклан отвежда Кийра достатъчно далеч, за да сбъдне една от големите ѝ мечти. Там, където те просто са Лаклан и Кийра, а не жестокият мафиот и неговата длъжница, двамата преоткриват, че зад маските, които носят, се крият много по-истински чувства, отколкото са предполагали.

Кийра бива разделена между желанието си отново да избяга от Лаклан или да се отдаде на водовъртежа от емоции, който все по.дълбоко я повлича. От другата страна Маунт все повече се старае да я предпази от себе си, но и същевременно да си открадне всеки един миг, когато са на стотици километри от действителността .

"Танцувай с мен Лаклан, танцувай с мен в Дъблин".

Мегън Марч поставя един разтърсващ финал, който кара читателя да тръпне в очакване на продължението, защото то е и самият край на трилогията за Лаклан Маунт и Кийра Килгор. Дали те двамата ще се съберат или червенокосият дявол ще се изплъзне завинаги от ръцете на младия мъж, авторката оставя това за продължението.

Коментари