"Чаровник по рождение" - спасението на малкото градче е пътят към любовта

Жанр: Драма, любовен
Издателство: Ибис
Оригинално заглавие: Natural Born Charmer
Преводач: Стамен Стойчев 
Корица: Милена Ковачева, мека
Година: 2014 г.
Страници: 307


Какво се случва, когато си толкова успял в кариерата
си, но животът ти е пълна развалина и криеш както истината за семейството си, така и желанието си за спокойствие. Сюзън Елизабет Филипс изпраща читателите си на шеметно приключение в търсене на истинското семейство и щастието в своята книга "Чаровник по рождение".

Дийн Робилард е преуспяващ, чаровен, обичан от всички и като на магия купува запусната ферма, наема персонал за възстановяването ѝ и поема към нея. Търсейки какво е пропуснал в бляскавия си живот, по време на пътуването по една от главните магистрали попада на... бобър. Блу Бейли е бясна на бившето си гадже и е готова на всичко да се добере до него и да го убие.

"-Имаш ли пистолет?
- В момента не е в мен.
- В такъв случай не ми трябваш - отсече създанието и продължи енергично напред."

Дийн взима Блу със себе си с надеждата, че ще успее да я остави при най-близката бензиностанция. Но плановете му се провалят главоломно, когато разбира истината за състоянието на новата си спътница и я приютява при себе си

Пристигайки в къщата, Дийн открива майка си, която се представя под друго име и фамилия да се занимава с възстановяването на така мечтания за него дом, който той никога не е имал.  От друга страна Блу се превръща в единственото му спасение от миналото му и известния му баща, който иска да се сближи с него, но е отсъствал през първите 30 години от живота на сина си. Любовта между Блу и Дийн се появява на фона на идиличното малко градче, което бива оставено за продан и Блу Бейли се наема със спасяването му. Една сприхава старица ще се окаже ключа към любовта, без никой да подозира.

Сюзън Елизабет Филипс успява умело отново да преплете съдбите на героите си. Зад привидно красивия външен вид на Дийн и безгрижно държание, се крие разбито детство и известни родители, които се избягват от години.Зад невинния и същевременно борбен характер на Блу стои едно срамежливо и копнеещо за любов момиче. Книгата е прекрасна за топлите летни дни и носи със себе си усещането за безсънни горещи нощи и любов с аромат на късно лято.

Коментари