"Красива тайна" - сдържаният британец и щурата американка

Жанр: Еротика, романтика
Издателство: Егмонт
Оригинално заглавие: Beautiful Secret 
Преводач: Гергана Дечева
Корица: Mека
Година: 2017 г.
Страници: 448



Обичам дългите поредици. Такива, които "хващат" един герой и с течение на всяка една книга описват определен негов приятел и развитието на неговия живот. Кристина Лорен направиха точно това. В "Красива тайна" за изненада на всички, обърнаха ролите, за да сблъскат един неуверен в себе си и чаровен бизнесмен и щура и изпълнена с живот млада жена.

Още в началото на книгата читателят се среща с Руби Милър - екстравагантна, красива, изпълнена с живот... и хлътнала по изпълнителния директор на компанията, в която е стажант. До тук абсолютно нищо по различно и изминалите 4 книги. В нейните очи Найл Стела е единствен и уникален по рода си, познава дори и начина, по който той се движи. Всичко върви прекрасно, докато не я изпращат на едномесечна командировка в Ню Йорк с него.

Найл Стела е въплъщение на британския сексапил - стилен, красив, с перфектен акцент. В очите на останалите е самоуверен, арогантен, магнит за жените. Зад перфектната фасада е скрита несигурност и нежелание за срещи. Докато двамата с Руби не отиват в Ню Йорк и тя не го повлича на шеметно приключение из града.. и в спалнята си.

Двамата се озовават в капан на чувства, които не могат да преборят, а Найл не може да признае нито пред себе си, нито пред нея. Реалността се превръща в непоносимо бреме, което Руби поема сама, а Найл отказва да приеме.

Битката между миналото и емоциите вземат своя връх на финала, когато всеки трябва да разкрие картите си и да се бори за себе си и чувствата си.

Кристина Лорен пренасят читателите в един свят на борба за надмощие и желание за успех, където чувствата се превръщат в разменна монета, а любовта в най-доброто лекарство за миналото.

Коментари