"Просто Спас"- най-киселият заек се завръща към детските години

Жанр: Комикс
Издателство: Сиела
Корица: Стен Дамянов, мека
Година: 2018 г.
Страници: 44



Всички знаят кой е "Просто Спас". Най-киселият заек в историята и познат на интернет потребителите. Жестокият му хумор е карал не един или два пъти хората да се усмихват срещу екраните на своите компютри и телефони. Спас вече съществува и в страхотен комикс, който пренася неговите фенове в една бърза и забавна история, която съдържа много приключения, малко екшън и неподправения хумор на най-известния заек в онлайн пространството.

Спас отдавна е загърбил невинните и щастливи детски години. Вече възрастен, той се опитва да не обича особено държавата, не понася хората, а и се опитва да се справи със семейството и най-вече дъщеря си, която се кара с всички. Тогава получава и обаждане от свой приятел от детството, който има нужда от неговата помощ. 

Бори е мечка, която е задлъжняла към половината село, вярва силно, че Бог е на негова страна и харесва лотарийни билетчета. Заедно със Спас и Страхил поема из гората в търсене на... приключение. Точно като в детските им години. Това обаче довежда със себе си поредица от злополучни инциденти и... появата на висшата сила. 

Комиксът е страхотно четиво не само за феновете на заека, но и за хора, които харесват жанра. Искрено се надявам интересът на хората да бъде достатъчно голям и да има продължение. Киселият нрав и хумор на Спас могат да накарат всеки да се усмихне и да погледне от хубавата страна, дори когато проблемите са неизбежна част от ежедневието. 

Коментари