"Маската на любовта"-в сенките може да се открие най-голямото щастие

Жанр: Романтичен

Издателство: Ибис

Оригинално заглавие: Never Judge a Lady by Her Cover

Преводач: Диана Кутева

Година: 2019

Корица: Кремена Петрова

Страници: 408


Четвъртата книга от поредицата за джентълмените, отхвърлени от лондонското общество, успява да изненада както с развитието на сюжета, така и с неочаквания финал.

Кой е Чейс? В предишните три книги, Чейс се проявява като крайно мистериозен, могъщ и отмъстителен мъж, който е готов на всяка цена да постигне целите си. А какво ще се случи, когато Чейс реши да се завърне в обществото с истинското си име.. и лице? Тя е най-опасната жена в цяла Британия, царицата на подземния свят. Лейди Джорджиана Пиърс е отхвърлена от обществото преди години заради прегрешение, което не може да бъде простено. За отмъщение, тя се завръща под тайнствения образ на Чейс, който събира най-мръсните тайни на лондонската аристокрация и ги използва, както намери за добре. До момента, в който Джорджиана не решава, че трябва да се завърне, за да се омъжи и да се сдобие с титла. 

Влечението ѝ обаче не е към някой обикновен аристократ, а към мъжа, който я е подтикнал да се завърне в обществото. Кралицата на лондонския подземен свят се изправя пред Дънкан Уест, който със своите статии, успява да изведе Джорджиана на светло, без да осъзнава, че по този начин променя както нейната съдба, така и своята. Дънкан е заинтригуван от младата жена, която има прекалено много тайни, а той не ѝ отстъпва. Двамата имат тъмно минало и всеки от тях крие това както от обществото, така и от другия. Въпреки това, привличането между тях е прекалено голямо, за да могат да устоят. 

Игрите им стават наистина опасни, когато двамата осъзнават, че имат чувства. Въпреки това, Джорджиана не може да си позволи чувства към Дънкан, защото тя има нужда от брак и титла, а той не може да ѝ ги даде. От друга страна, Дънкан се опитва да избяга от миналото си, докато един от най-могъщите мъже в Британия го заплашва. Двамата се борят с привличането по между си, но много често сърцето избира правилния път към човека, на когото принадлежи. 

"Маската на любовта" е страхотен завършек на поредицата на Сара Маклейн. Книгата е страхотно лятно четиво за всеки, който иска да се пренесе в света на опасната и дръзка Джорджиана и нейните съдружници. 

Коментари